Acné-littekens

Wanneer het lichaam overvloedig veel talg aanmaakt en de hoornhuid verstoord is raken de talgklier openingen van de huid verstopt. Het gevolg is dan dat er mee-eters ontstaan. Ontstoken pukkels zijn een gevolg van bacteriën die zich met huidvet voeden.

OORZAKEN VAN ACNÉ
Wanneer deze bacteriën het huidvet afbreken, komen er afvalproducten en vetzuren vrij, die veroorzaken een ontsteking van de talgklieren waardoor pukkels verschijnen. Acné ontstaat meestal in de puberteit en verdwijnt vaak zonder behandeling, toch zijn er acnépatiënten van 25 jaar en ouder.

                                

 

DE VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN TEGEN ACNÉ BIJ SHINE SKINCARE

Afhankelijk van de behandeling die voor uw huidtype het meest geschikt is, zijn er gemiddeld en afhankelijk van de ernst van uw klacht 6 tot 8 behandelingen nodig.

UW VOORZORGSMAATREGELEN
U mag uw huid 4 weken vóór de eerste behandeling tot 4 weken na de laatste behandeling niet blootstellen aan de zon of zonnebank. Ontkomt u er niet aan de zon te mijden, bedek uw huid, bescherm uw huid met beschermingsfactor Urban protection van [ comfort zone ] 30 tot 60 sunblock).

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de acné-litteken behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN,
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE

OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL
 

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.