Anti-aging                                   

Behandeling van vasculaire letsels, couperose, pigment, huidverjonging en huidverstrakkng met de LP ND Yag Laser en AFT 540 Lichttherapie en de ClearLift (Facelift zonder snijden)

Uw huid verandert in de loop van de jaren, er ontstaan fijne lijntjes, de elasticiteit vermindert en de structuur wordt grover. Soms ontstaan er pigmentvlekken en ontsierde vaatjes. Shine SkinCare gaat de verouderingsverschijnselen tegen. Shine SkinCare biedt verschillende mogelijkheden aan voor huidverjonging, rimpelbehandelingen en Anti-Aging.

Tijdens de behandelingen blijven de omliggende weefsels en huid onaangetast, geen littekenvorming. De apparatuur is zeer lang en goed getest en heeft een *FDA -keurmerk.AANTAL BEHANDELINGEN
De behandelingen hebben een langdurig resultaat, u kunt in de loop van de jaren echter nieuwe verschijnselen krijgen. Uitwendige verschijnselen spelen een grote rol hierin bijvoorbeeld roken, blootstelling aan de zon en erfelijke factoren. Een crème met een hoge beschermingsfactor is altijd aan te raden, Urban protection van [ comfort zone ] sunnblock met tevens bescherming tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Er zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, na elke behandeling ziet u al een verbetering. Tussen elke behandeling moet 2 tot 4 weken tijd zitten voor de volgende behandeling. Meteen na de behandeling kan uw huid rood en een beetje geïrriteerd zijn, zoals bij een verbranding door de zon. Gebruik een after- sun, zodat het zonnebrand gevoel na enkele uren verdwijnt.

Soms kan de huid zwellen, blaasjes of korstjes vertonen, die verdwijnen na een week tot 10 dagen. Wilt u uw huid camoufleren dan mag u gerust make-up gebruiken (met mineralen). Verkrijgbaar bij Shine SkinCare.

UW VOORZORGSMAATREGELEN
Vanaf 3 dagen vóór de behandeling tot en met 7 dagen ná de laatste behandeling mag u de volgende handelingen niet doen:

De Uv-stralen kunnen uw pigment verstoren daarom mag u minimaal een maand vóór de behandeling en een maand ná de behandeling niet meer in de zon of gebruik maken van de zonnebank. Mocht u toch in de zon komen, gebruik dan een sunblock zonnebrand crème van [ comfort zone ] of de Urban protection van [ comfort zone ], tevens bescherming voor schadelijke stoffen van buitenaf, bedek uw huid zoveel mogelijk. Meteen na de behandeling mag u weer werken. De behandeling veroorzaakt geen littekens, op voorwaarden dat u niet aan de korstjes krabt, deze verdwijnen vanzelf.

       
       AFT 450 Lichttherapie door Shine SkinCare        

BEHANDELMETHODES ANTI - AGING

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de anti-aging behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.


WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.