Bruids arrangementen                                    

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!    

Een spannende tijd en nog zoveel te regelen…..Voor en tijdens deze bijzondere dag heeft Shine SkinCare enkele speciale arrangementen samengesteld... u wilt tenslotte stralen op deze dag!

Uw wensen staan centraal bij Shine SkinCare.
Wil je een stralend witte lach..... ook tanden witten/bleken behoort tot de vele mogelijkheden of als extra bij de bruids behandelingen.   

BEHANDELING VOOR DE BRUID & BRUIDEGOM
Heerlijk verwenarrangement voor de bruid & bruidegom maar ook voor de (schoon)moeder, (schoon)zussen van de bruid en de getuigen. Kom voor dé grote dag heerlijk tot rust met onze speciale bruids arrangementen.
Natuurlijk hebben we ook een leuk arrangement voor de bruidsmeisjes, dat kan in overleg worden samengesteld!

Tijdens de intake zullen we de bruidsmake-up van Ariane Inden bespreken, geheel naar uw wens. Daarbij zal rekening worden gehouden met de kleur en stijl van uw jurk, bruidsboeket, uw persoonlijkheid en vooral uw eigen wensen.             

VOORBEELDEN VAN BRUIDS - ARRANGEMENTEN
Heerlijke verwen arrangementen voor de bruid, bruidegom, maar ook voor de (schoon)moeder en (schoon)zussen van de bruid.
Kom heerlijk tot rust voor dé grote dag met een van onze bruids arrangementen.

LUXE BRUIDS - ARRANGEMENT
Een luxe verwen arrangement, zowel voor de bruid als de (schoon)moeder van de bruid en de (schoon)zussen. Laat de voorbereidingsstress van u afglijden, laat u heerlijk verwennen voor dé grote dag. Even een moment voor rust en ontspanning!

Luxe Bruids - arrangement                                                                                  € 199,-

SPECIAL BRUIDS - ARRANGEMENT
Een special verwen arrangement voor de  moeders en zussen van de bruid en bruidegom.
Heerlijk even tijd voor uzelf ter voorbereiding van dé grote dag. Een moment van verwennerij, rust en vooral ontspanning zodat zult stralen op uw trouwdag.

Special Bruids - arrangement                                                                              € 289,-

BRUID & BRUIDEGOM ARRANGEMENT
Een heerlijk verwen arrangement voor de bruid & bruidegom. Neem even tijd voor uzelf in deze stressvolle maar ook leuke periode, ontspan en kom tot rust terwijl u geniet van deze  verwen behandelingen. Ga samen, stralend en uitgerust, naar uw mooiste dag!

Bruid- & Bruidegom arrangement                                                            samen € 429,-

EXCLUSIEF BRUIDS - ARRANGEMENT
Dit arrangement is exclusief voor de a.s. bruid die mooi van binnen en mooi van buiten belangrijk vindt. Als je van top tot teen lekker in je vel wilt zitten voor- tijdens- en na de grote dag. Daarom kunnen we een arrangement aanbieden waarbij je in kuurverband je totaal kunt laten verwennen voor body & face. Wil je graag een paar kilootjes kwijt, heb je een buikje, cellulite of vind je je "love handles" storend? Met dit arrangement kunnen we er voor zorgen dat je van top tot teen stralend van die mooie dag kunt gaan genieten. Mocht je belangstelling hebben voor een vrijblijvend gesprek met onze arts of diëtist, laat het ons weten, bij Shine SkinCare staan de wensen van de aanstaande bruid centraal!!!

Exclusief bruids arrangement                                                                          € 1.330,-
Voor dit arrangement bieden we je een leuke korting aan                                €    890,-


BRUIDS MAKE-UP WORDT VERZORGT DOOR MII
                                

Natuurlijk hoeft u geen bruid of bruidegom te zijn om van een arrangement gebruik te maken, ook moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen, getuigen en bruidsmeisjes zijn van harte welkom. Een aangepast arrangement  is mogelijk, in goed overleg, uw wensen staan centraal! 
Zo straalt iedereen op úw grote dag.

          STRALEND NAAR UW MOOISTE DAG!!

                             
WILT U MEER INFROMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL