FaceLift, in 20 minuten een full face ClearLift behandeling

Dé nieuwste en beste Laser behandeling voor een stralende jonge huid!                      
ClearLift-Laser FaceLift behandelng, de eerste niet-ablative 1064nm Q-switched laser ter wereld. ClearLift-Laser FaceLift behandeling is het nieuwste alternatief voor huidverjonging, huidverbetering, cosmetische chirurgie en bovendien geheel pijnloos! 
De leeftijd van uw huid jaren laten verjongen, REKEN AF MET HUIDVEROUDERING!De ClearLift-Laser FaceLift behandeling bij Shine SkinCare wordt uitgevoerd met de gefractioneerde Q-switched Laser van Alma Lasers. Dit is een zogenaamde niet-ablatieve Laser die de laserstraal gefractioneerd in uw huid brengt zónder de opperhuid te beschadigen. Er zal dus níet, zoals bij de behandeling met onze Erbium pixel Laser, een tijdelijk zichtbaar rastertje in uw huid ontstaan.
Bij de ClearLift-Laser FaceLift behandeling blijft uw huid in tact en bent u direct na de behandeling toonbaar. Hét grote voordeel bij de ClearLift-Laser FaceLift behandeling is dat de behandeling het hele jaar uitgevoerd mag worden, óók tijdens de zomermaanden en bij alle huidtypes uitgevoerd mag worden. 

AANMAAK VAN NIEUW COLLAGEEN
De ClearLift-Laser stuurt laserstraaltjes in de lederhuid, dat is de laag onder de opperhuid. Door deze laserstraaltjes worden de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen (het bindweefsel in de huid). Nieuw collageen betekent: huidvernieuwing en huidverstrakking. De behandelde huid krijgt hiermee een natuurlijke lift waarmee ook oneffenheden
in de huid worden hersteld.

WANNEER ZIET U RESULTAAT
Direct na de behandeling merkt u dat uw huid licht gloeit, warm aanvoelt of een licht tintelend gevoel geeft. In de twee tot drie weken na de behandeling doen de fibroblasten hun werk. In deze periode wordt het resultaat zichtbaar, een stevige gladde huid en een frisse en jonge uitstraling! De clearlift behandeling werkt maanden door en het resultaat is blijvend.

HET AANTAL BEHANDELINGEN DAT U NODIG HEEFT
Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van het door u gewenste resultaat en de staat waarin uw huid verkeert. Gemiddeld houden wij 3 tot 8 ClearLift-Laser FaceLift behandelingen aan. In sommige gevallen raden wij u aan om eerst een behandeling te doen met de Pixel Erbium laser. Dit zullen wij met u bespreken tijdens het gratis intake-gesprek.

VOOR WIE IS DE CLEARLIFT  BEHANDELING GESCHIKT
De ClearLift-Laser FaceLift behandeling is met name geschikt voor de 30+ huid; Maar ook voor de oudere huid die in korte tijd een extra collageen boost nodig heeft. Met de Clearlift-Laser kunnen we ook donkere huidtypen veilig behandelen. De behandeling wordt vooral uitgevoerd op gebieden zoals het gezicht, de hals, de handen en het decolleté, ook mogelijk voor andere delen van het lichaam. Het mooie van de ClearLift-Laserbehandeling is dat deze het hele jaar kan worden uitgevoerd, zelfs in de zomer bij een zongebruinde huid.

DE CLEARLIFT BEHANDELING IS VEILIG
De ClearLift-Laser van Alma Lasers heeft een *FDA-keurmerk en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en is zeer effectief, zónder infecties of chirurgie. Omdat de ClearLift-Laser niet op pigment werkt, is de behandeling geschikt voor alle huidtypen en kan ook de donkere huid veilig behandeld worden. Wat nog belangrijker is, niemand zal merken dat je een ClearLift-Laser FaceLift behandeling hebt ondergaan.

HET IS ALS LASERCHIRURGIE
ClearLift-Laser FaceLift behandeling maakt uw gezicht in een paar minuten jaren jonger, het resultaat is vergelijkbaar met een medische peeling en laser huidverjonging behandeling.
De behandeling is geheel pijnloos, absoluut zónder hersteltijd en daardoor de éérste laserbehandeling voor de gevoelige delen van het lichaam zoals: handen, hals, decolleté, borst en rond de mond en ogen.
Uiteraard is deze ClearLift-Laserbehandeling bovenal uitermate geschikt voor het gezicht, hals en de handen, voor elke huidskleur voor man en vrouw. 

CLEARLIFT, DÉ DOORBRAAK IN DE COSMETISCHE LASERTECHNOLOGIE 
Microscopische openingen ónder de huid, de ClearLift-Laser zendt korte maar extreem krachtige lichtflitsen uit, die tot onder het huidoppervlak gaan, de collageenlaag stimuleren en ongewenste pigmentatie wegwerken.

MENSEN KIEZEN CLEARLIFT-LASERBEHANDELING OMDAT:

DE BUITENSTE LAAG (UW HUID) BLIJFT IN TACT
De unieke eigenschap van ClearLift-Laserbehandeling is het fractionele patroon dat géén ablatie van de huid veroorzaakt. Doordat schade aan de buitenste laag van de huid wordt voorkomen is de behandeling pijnloos, ziet u sneller resultaat en er is absoluut géén hersteltijd nodig.

EEN FACELIFT IN UW LUNCHPAUZE


Jaren terug in de tijd, de leeftijd van uw huid jaren laten verjongen...
dát kan bij Shine SkinCare!

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de ClearLift Laser FaceLift behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de ClearLift-Laser FaceLift behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn.
Shine SkinCare zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een ClearLift Laser FaceLift behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw persoonlijke dossier.

WILT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?
 
Bel nu
 

INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.