CND Shellac manicure & pedicure

Shine SkinCare, voor uw manicure behandelingen met CND Shellac. Dé innovatie van CND. Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects.

Maak een afspraak 

Shellac is een treatment die bestaat uit een base coat, 2 colorcoats en een top coat. Eigenlijk zoals iedere andere manicure. Het verschil is alleen dat Shellac gegarandeerd 3 weken ongeschonden op je nagels blijft zitten. Shiny and all.. Too good to be true? Ik test het graag voor u uit!

Shellac is een volledig nieuwe service! Geen vervanger van nagellak en geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Zo is Shellac een hypoallergene, 3-free formule. Na ruim 5 jaar ontwikkeling is Shellac dan eindelijk op de Amerikaanse markt uitgebracht en sinds augustus 2010 is het in Nederland verkrijgbaar en ook bij Shine SkinCare.

UNIEKE FORMULE
Shellac heeft een unieke formule die aanbrengt zoals een nagellak maar draagt als een gel en verwijderd kan worden binnen enkele minuten (er hoeft niets geveild te worden zoals bij kunstnagels). Daarbij bevat het géén schadelijke ingrediënten zoals formaldehyde, tolueen en DBP.

HOE LANG HEEFT U ER PLEZIER VAN
Shellac garandeert 21 dagen lang perfect gelakte nagels zonder krasjes, afdrukken, chips of scheuren. Als je van jezelf geen harde nagels hebt is Shellac dus ook de uitkomst omdat het de nagels verstevigt.

   

CND Vinylux - Nagellak, manicure en thuisgebruik!

Vinylux is een geweldige nagellak dat uithardt door natuurlijk licht. Hiermee is het gebruik van een UV-lamp helemaal niet meer nodig om een mooie nagel te maken. De Vinylux kleuren bevatten een ingebouwde base coat en worden gebruikt in combinatie met de speciale “weekly top coat”. Zeven dagen lang glans, kleur en fashionable nails dankzij
CND Vinylux.

Waarom CND Vinylux

Bent u tevreden over onze Shellac manicure behandeling?

 

 

                                                                                                                                                          

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL