SHR & HR Ontharen                          

SHR Super Hair Removal, en HR ontharen, een nagenoeg pijnloze Laserontharing met de Harmony XL, nagenoeg pijnloos aangezien het een gekoelde kop heeft waardoor de huid gekoeld is.  GEEN PIJN...ALLEEN VOORDELEN!
Pijn vrij, bewezen veilig, voor alle huid- & haartypes en alle huidgebieden, zelfs donkere huidtype 5/6!. Beharing op gezicht, benen, bikinilijn of rug, voor velen is het een vloek. Scheren, harsen en ontharings crèmes is slechts een tijdelijke oplossing, de haren komen altijd terug.
Ervaar de voordelen van de SHR & HR Ontharingstechnologie.


De SHR en HR ontharingsmethodes bij Shine SkinCare zijn revolutionaire technologieën  voor haarverwijderen. Het is het allereerste vrijwel pijnloze ontharings systeem. Het unieke “In-motion systeem SHR, zorgt voor een geleidelijke opwarming van de haarwortels in de subdermale oppervlak van uw huid. De haar laat los en de haarwortel is niet meer in staat om een nieuwe haar te laten groeien. Dit resultaat is al na een aantal behandelingen te bereiken. Door het heen en weer bewegen van de laserhouder over uw huid kunnen nabij gelegen haarwortels niet over het hoofd worden gezien. Deze methode is de SHR methode.

De stof die we met SHR willen aanpakken, is het eiwit van de stamcellen. Op die manier kunnen ook donkere huidtypes succesvol worden behandeld. Uit de wereld van de voeding weten we dat proteïnen hun vitale en levensgevende eigenschappen verliezen wanneer ze boven 43 °C worden verhit. De SHR-technologie laat een gelijkmatige verwarming van het behandeloppervlak toe tot 45 °C. Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat het haarfollikel en de stamcellen de temperatuur ook van het omliggende weefsel krijgen. Na 6 tot 8 herhalingen, in verticale of horizontale bewegingen over het behandeloppervlak, zien we dat er zich oedeem vormt rondom het follikel. Dit verschijnsel toont het succes van de behandeling aan. De stamcellen zijn uitgeschakeld.

Deze nieuwe technologie SHR methode laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed, die niet moeten worden verhit, uit het behandelbereik weggehouden.
Daarnaast passen we de HR methode toe, heeft u donker haar en heeft u een licht huidtype, dan wordt de HR methode gebruikt, aangezien deze zeer effectief bij u zal zijn.
De HR methode is een stationaire methode, als de IPL methode. 

VOORDELEN VAN SHR ONTHAREN                          

Shine SkinCare behandelt het haarzakje, dat gebeurt met gepulst licht met een golflengte van 650 NM. Dankzij selectieve verhitting schakelen we het haarzakje uit zonder de huidstructuur te beschadigen. Het resultaat is een langdurige ontharing die na verschillende behandelingen permanent kán zijn. De behandeling is uiterst veilig en de gebruikte apparatuur is getest en heeft een *FDA-keurmerk.

AANTAL BEHANDELINGEN
Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig met een tussenpauze van acht weken tussen elke sessie. Haargroei verschilt van persoon tot persoon en men dient tevens rekening te houden met hormonen. Het is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

FASES VAN DE HAARGROEI
Ondanks deze verschillen doorloopt elk haartje drie ontwikkelingsfasen - actieve fase/ anagene fase: tijdens deze fase groeien onze haren en is er rond de haarwortel pigment of melanine aanwezig. 85% van al onze haren zitten in deze fase. - regressieve fase: een periode van 2 weken waarbij een actieve haar stopt met groeien. Ongeveer 4% van onze haren verkeert in deze fase. - rustfase: deze periode duurt ongeveer 6 weken. Daarna vallen de haren spontaan uit en start een nieuwe groeicyclus. Ongeveer 13% van de haren bevindt zich in deze fase.

Het Laser- /Licht werken in op de pigmentatie of melanine in de haren. We kunnen de haren dus alleen behandelen als ze zich in de eerste fase bevinden. Omdat niet alle haren zich in tegelijk in deze groeifase bevinden, zijn er verschillende behandelingen nodig: Gemiddeld zes tot twaalf, met een tussenpauze van vier weken.

In principe komt elke beharing in aanmerking. We kunnen met deze methode overal op het lichaam de ongewenste haargroei permanent verwijderen: oksels, benen, gezicht, bikinilijn, rug etc.
De gebruinde huid door de zon of zonnebank mag níet worden behandeld!

7 Tot 9 procent van de bevolking reageert niet of nauwelijks op ontharing door Laser Licht of lichtpulsen. Dit zijn de zogenaamde non-responders. Er bestaan geen tests die op voorhand kunnen aantonen dat u tot deze groep behoort. Daarom kiest u na 3 sessies zelf of u de behandeling voort wilt zetten. De uitgevoerde behandelingen worden niet terug betaald.

De behandeling is pijnloos, de behandeling wordt uitgevoerd d.m.v. een gekoeld handstuk. Na de behandeling kan de huid wat rood zien en geïrriteerd aanvoelen.

UW VOORZORGSMAATREGELEN

VOORDELEN T.O.V. DE KLASIEKE METHODE

   

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de SHR of HR Ontharing-behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de SHR of HR Ontharing-behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een SHR of HR ontharing-behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WAARSCHUWING!
Ontharingsbehandelingen door ongekwalificeerde apparatuur verergert haargroei op lange termijn! Op internet en andere media worden verschillende “goedkope” behandelingen en acties aangeboden voor zogenaamd 'definitief ontharen'. Shine SkinCare raadt u aan goed te controleren of deze behandelingen worden uitgevoerd met gekwalificeerde apparatuur. 
Veel van deze behandelingen worden uitgevoerd door apparatuur die de haarzakjes slechts verdoven. De haargroei wordt voor een bepaalde periode stopgezet, maar komt na verloop van tijd volledig terug. De haarzakjes herstellen zich en zijn zelfs sterker dan voor de behandeling. U loopt hierdoor het risico resistent te worden voor overige behandelingen tegen ontharen. 

PAS OP MET THUISFLITSERS!
Ook zijn er tegenwoordig 'thuisflitsapparaatjes' te koop. In opdracht van de Consumentenbond is hier onderzoek naar verricht. Deze apparaten claimen 'definitief' te kunnen ontharen maar het brengt de haren hooguit in een tijdelijke rustfase. Het vermogen van de thuisflitsapparaten is veel te laag en er wordt totaal geen rekening gehouden met het de groeifasen van de haartjes. Juist dit is van essentieel belang bij ontharing!

WIT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET:                    SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:     INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.