Huidverstrakking                        

Huidverstrakking, Skin Thightening is een infrarood technologie door Shine SkinCare.
Deze methode van huidverstrakking is ideaal indien u een zachte behandeling wenst die het collageen aanmaak in uw gezicht, de kaaklijn, hals, rond de ogen, lippen-plooi, gaat stimuleren met een liftend effect als gevolg. Door middel van deze technologie kunt u bij Shine SkinCare de verzakking van de wenkbrauwen, wangen, mondhoeken en hals tegen gaan.

Deze warmtestralen dringen door de huidlagen naar de onderhuid, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt. De opbouw van nieuwe cellen en collageen zorgen ervoor dat de huid er strakker, stevige, gladder en jeugdiger uit gaat zien. Infrarood Skin Tightening verbetert de kwaliteit van de huid. d.m.v. energie/warmte krimpt het uitgerekte collageen waardoor de huid weer elastischer en steviger wordt Shine SkinCare behandelt uw huid met licht. Uw huid neemt het licht op en zet het om in warmte. De pigmentvlekken en de rode vaatjes vervagen en de poriën verkleinen. Uw huid zal frisser ogen en de textuur is verbeterd, het zal het collageen aanmaak stimuleren.

TIJDENS DE BEHANDELING VOOR HUIDVERSTRAKKING
Tijdens de behandeling blijven de omliggende weefsels en huid onaangetast. Er is geen kans op littekenvorming. De apparatuur is zeer lang getest en heeft een *FDA- keurmerk.

AANTAL BEHANDELINGEN VOOR HUIDVERTRAKKING
Er zijn 6 behandelingen nodig, na elke behandeling ziet u al een verbetering. Tussen elke behandeling dient u minimaal 2 weken tot 4 weken te wachten voor de volgende behandeling. De behandeling heeft een langdurig resultaat. In de loop van de jaren kunnen er nieuwe verouderingsverschijnselen optreden. Dit heeft te maken met uitwendige factoren die uw huid kunnen beschadigen, zoals roken of blootstelling aan de zon. Ook erfelijke factoren zoals couperose blijven bestaan. Dat geldt ook voor de normale huidveroudering. Indien u uw huidveroudering wilt verminderen gebruik een goede beschermingsfactor, de Urban Protection van [ comfort zone ] of de Sun Soul SPF 30 of 50 van [ comfort zone ].

NA DE BEHANDELING
Direct na de behandeling kan uw huid rood uitzien en een beetje irriteren, zoals na een zonnebrand. Gebruik een goede hydraterende crème van [ comfort zone ]. Het zonnebrandgevoel zal na enige tijd verdwijnen.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor huidverstrakking . Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:                 SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:
INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.