Kuur - behandelingen                

BODY STRATEGIST+
Door deze intensieve behandeling wordt het weefsel compacter en uw cellulite wordt verminderd of voorkomen.

Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuurbehandeling van 10x in 10 weken.

Strategist + nutritional
De plantaardige actieve ingrediënten zorgen voor een perfecte teint, elasticiteit en herstellen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Ideaal als aanvulling op alle lichaamsbehandelingen.

REDUCE / DRAIN / TONIFY

BODY STRATEGIST +

Een intensieve behandeling op basis van oxygenatie en remineralisering, met vochtafdrijvende en vetverbrandende werking. Gaat tekenen van oedemateuze cellulite en “sinaasappelhuid” tegen. Geschikt voor de gevoelige huid.

BODY STRATEGIST + CELLULITE REMODELLER

Een intensieve behandeling, gericht op het aanpakken van hardnekkige cellulite en vetophopingen. De thermogene behandeling stimuleert de microcirculatie en verbetert de opname van de actieve ingrediënten. Verstevigt de huid en verfijnt de lichaamscontouren.

BODY STRATEGIST + MUD THERAPY

Een ontgiftende behandeling om het lichaam pnieuw in balans te brengen. De mariene sedimenten stimuleren het metabolisme van het lichaam en zorgen voor een reinigend en afslankend resultaat. Diepe remineralisering, verstevigd en verzacht weefsel, verbeterde circulatie.

BODY STRATEGIST + ALGANATE

Een afslankende, verstevigende behandeling met algen. Verandert het vetweefsel en zorgt voor een stralend en verstevigd silhouette. Verbetert de ontgifting en oxygenatie van het vetweefsel en stimuleert het metabolisme.

BODY STRATEGIST + BODY RESOURCE OILS

Een cellulite behandeling met pure essentiële aroma therapeutische oliën en actieve ingrediënten, met een afslankende en vocht afdrijvende werking, tegen oedemateuze “sinaasappelhuid” cellulite en vetafzetting. Verbetert de microcirculatie, verkwikt de huidweefsels en geeft een onmiddellijk gevoel van lichtheid en vitaliteit.

      
                                                                 
CHRONO REVERSER KUUR
Door veroudering (chrono-aging) voor het gelaat vertraagt de celvernieuwing waardoor de huid vaal wordt en er rimpeltjes ontstaan. Door onze chrono-reverserbehandeling, een zuurbehandeling,  kunnen we de celvernieuwing activeren en dus de huidstructuur verbeteren. Perfecte kuur voor het voor- en najaar.

De kuur bestaat uit 6x een behandeling in 6 weken in de salon.
Voor thuisgebruik krijg je een chrono-reverser gel mee die 4 weken wordt gebruikt in plaats van de nachtcrème. Voor overdag kunt u de urban protection cream van de skindefender-lijn met 25% korting kopen om de huid overdag te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf.

Deze 6-weekse kuur inclusief de chrono-reverser gel voor thuis, 
van € 592,35 voor € 479,-
                                  

GLORIOUS SKIN BUST
Een liftende en verstevigende behandeling voor de buste en decolleté. De voedende en verstevigende actieve ingrediënten herstellen en beschermen de delicate zone van de buste, voor een onmiddellijk liftend en verrijkend effect.

NEW LIFE
Een voedende en verstevigende behandeling voor meer elasticiteit van de huid. Zorgt ervoor dat de huid soepel blijft in deze periode van grote verandering en heeft een verlichtende werking op voeten en enkels die vaak gevoelig zijn voor zwelling. Geniet van een totale welzijnservaring en ontspanning.                                                                                                               

Alle behandelingen worden afgesloten met een heerlijk kopje aromatische kruiden thee, informeren we u graag hoe u uw huid het beste kunt verzorgen voor een blijvend resultaat!. 

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE

OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL