Harmony XL Laser/Licht

VAN HUIDVERBETERINGEN TOT HUIDAANDOENINGEN, VEILIG EN EFFECTIEF!

Shine SkinCare voert Laser Lichtbehandelingen uit met de Harmony XL van AlmaLasers, 's werelds meest geavanceerde en innovatieve Laser platform voor Laser- & lichtbehandelingen, huidverbeteringen en huidaandoeningen en zoveel meer...


Bij elke Laser behandeling door Shine SkinCare wordt een gratis intake gesprek gevoerd en  foto's gemaakt voor uw dossier. 

Het Harmony XL Laser Licht systeem is een multifunctioneel platform dat 13 verschillende technologieën integreert in één machine, waarmee het mogelijk is om meer dan 65 *FDA goedgekeurde indicaties te behandelen. Maar liefst negen technologieën worden gecombineerd in dit hightech apparaat, dat wensen kan vervullen op het gebied van:

hyperpigmentatie, acné-littekentjes, couperose, SHR & HR pijnloos ontharen,
tatoeages verwijderen, kalk/schimmelnagels verwijderenhuidverjonging,
huidverbeteringhuidverstrakkingrimpels, littekens, FaceLift ClearLift, beenadertjes
en zoveel meer...

              
Resultaat na 4 Laserbehandelingen

De Harmony XL biedt uitkomst bij meer dan 65 klinische indicaties. De cosmetisch / medische behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts, Dr. Babak Mahdavian Delavary.

Staat uw aandoening er níet bij, neem contact op voor een geheel vrijblijvende intake!

ZORG GOED VOOR JE HUID, JE HUID IS HET GROOTSTE ORGAAN VAN JE LICHAAM!  

KEURMERK & VELIGHEID VAN DE HARMONY XL LASER LICHT:
In Nederland zijn zeer veel aanbieders voor gezichts- en lichaamsbehandelingen met IPL en/of laserapparatuur. De prijzen voor de verschillende behandelingen liggen sterk uiteen. Het is erg moeilijk inzicht te krijgen in de mogelijkheden en veiligheid van de diverse apparatuur.
Binnen de IPL markt is een enorm verschil in effectiviteit en veiligheid. De verschillende systemen zijn gemakkelijk en goedkoop na te maken waardoor de behandelingen laag geprijsd aangeboden worden. De kwaliteit en de veiligheid van deze behandelingen laten zeker te wensen over. Laserapparatuur is veel moeilijker na te maken en over het algemeen worden deze behandelingen in de betere klinieken aangeboden. Wanneer u kiest voor een behandeling is het belangrijk dat u kiest voor een kliniek waar goede apparatuur (IPL/ laser) gebruikt wordt, die effectief is en veilig is en het *FDA-Keurmerk heeft. 

De behandelingen met de Harmony XL Laser Licht uitgevoerd door Shine SkinCare is comfortabel door de ingebouwde koel- techniek waardoor de behandelingen voor u veel aangenamer zijn. De hersteltijd na elke behandeling is minder dan bij de andere aangeboden systemen.
Bovenal is het belangrijk dat de apparatuur het *FDA-keurmerk heeft:  

LASER staat voor: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.
Door een proces waarbij elektronen worden gestimuleerd in het vrijmaken van fotonen (lichtdeeltjes) kan een zeer zuivere vorm van lichtenergie worden opgewekt. Dit licht is opgebouwd uit maar één golflengte. De golflengte wordt bepaald door de elektronen in het laser-medium. Dit medium kan een gas zijn (bv Argon of kooldioxide), een vloeistof (verf) of een vaste stof (robijn, alexandriet of Nd:YAG). De genoemde media zijn allen van belang voor dermatologische en cosmetische toepassingen.

Typisch voor laser is dat de lichtbundels precies parallel lopen en niet, zoals bij gewone lichtbronnen, divergeren. Vandaar dat een ‘laser-pointer’ die zo populair is bij presentaties waarbij dia’s worden geprojecteerd, zowel van dichtbij als veraf een perfect rond lichtpuntje op het scherm kan toveren.

WAT MAAKT DE HARMONY XL MET DE LASER LICHT BEHANDELINGEN ZO GESCHIKT VOOR ESTHETISCH EN COSMETISCHE TOEPASSINGEN? 
Laser, met zijn zuivere golflengte, is bijzonder geschikt om specifieke structuren in de huid te verhitten. Deze structuren heten in het laser-jargon: ‘chromoforen’. Een chromofoor is die structuur die licht van bepaalde golflengte bij voorkeur opvangt en absorbeert. Tijdens de absorptie van het licht wordt deze omgezet in warmte.

GOLFLENGTE VAN DE HARMONY XL LASER LICHT: 
Door een optimale golflengte te kiezen kan bijvoorbeeld selectief pigment in de huid worden verhit terwijl in andere structuren in de huid geen warmte geabsorbeerd wordt. Bij de medische lasers is de warmte overdracht zodanig dat de chromofoor en zijn directe omgeving worden vernietigd.
Voor de dermatologie en cosmetologie zijn drie chromoforen van belang:

DE PULSDUUR VAN DE HARMONY XL MET LASER  LICHT:
Om te voorkomen dat de chromofoor te lang wordt verhit (zodat ook onbedoeld verder van de chromofoor gelegen structuren worden aangetast), wordt gebruik gemaakt van gepulseerde toediening van het laserlicht. Door de korte belichting (pulsen) is een zeer korte verhitting van de doelchromofoor mogelijk, waarbij de rest van het omliggende weefsel wordt gespaard. Afhankelijk van het effect dat bereikt wil worden kan de pulsduur gekozen worden van enkele nanoseconden tot milliseconden. De Harmony XL Laser Licht is het meest geavanceerde en innovatieve behandelplatform voor laser- en lichtbehandelingen van huidproblemen en huidverbeteringen in de wereld. De Harmony XL is uitgerust met 13 betrouwbare lasers met het gepatenteerde ontwerp van het gerenommeerde bedrijf Alma Lasers. Hierdoor zijn de mogelijkheden van de Harmony XL ongekend. Met 28 laser-, pulsed light- en UVB-technologieën kunnen praktisch alle huidproblemen effectiefen snel worden aangepakt. 

                         

WILT U VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN.
NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE 
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.