Litteken behandelingen            

Bijna iedereen heeft wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens kunnen een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen. Bestaande littekens kunnen behandeld worden, waardoor het litteken minder zichtbaar wordt.
Er zijn verschillende litteken-behandelingen mogelijk bij Shine SkinCare zoals, de Erbium Fractional 2940 NM laser. De behandelingen worden door Cosmetisch arts B. Delavary uitgevoerd.

WAT DOET DE ERBIUM PIXEL LASER?
In de huid worden miniscule gaatjes gemaakt waardoor er nieuwe cellen worden aangemaakt. Deze laser zorgt voor het regenereren van huidcellen waardoor littekens minder diep worden en vervagen. Na 2 tot 4 behandelingen zullen de nieuwe cellen bijna alle beschadigde cellen vervangen waardoor de littekens veel minder zichtbaar worden. De  huid wordt soepeler waardoor de bewegingsbeperking afneemt en zelfs helemaal normaal kan worden, hierdoor wordt de kleur van de huid weer normaler. 

Als er een ernstig litteken is zal de arts het litteken dieper behandelen zodat ook het vastzittende (verkleefde) tittekenweefsel aangepakt zal worden.

Er zijn ongeveer 4 tot 6 behandelingen nodig om een zichtbare verbetering te krijgen. Interval is 3 tot 4 weken tussen elke behandeling. Het resultaat na de behandeling is blijvend.

Vraag om een geheel vrijblijvend advies, Dr. B. Delavary zal u indien nodig doorverwijzen naar een Dermatoloog.

Het is wel belangrijk om te beseffen dat een litteken nooit geheel zal verdwijnen. Wel kan het uiterlijk van het litteken sterk worden verbeterd. Het kan zachter, vlakker en minder zichtbaar worden. Ook kunnen ongemakken zoals pijn, roodheid en jeuk verminderen.

                 Litteken kin                                                Na diverse behandelingen

Er zijn verschillende factoren waardoor abnormale littekenvorming kan worden beinvloed.

       

Vraag geheel vrijblijvend advies bij Shine SkinCare, wij zullen u optimaal informeren in overleg met Dr. B. Delavary.
Bescherm uw huid (litteken) met beschermingsfactor 30 tot 50 sunblock Urban protection van [ comfort zone ], tevens bescherming tegen kou en schadelijke stoffen van buitenaf.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de Litteken behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Litteken behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een Litteken behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:                SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR   INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.