Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required

View previous campaigns.

 

Ví Peel, 

Dé aanrader deze zomer om te werken aan optimale huidverbetering. 

Ví peeling biedt een veilige en efficiënte aanpak voor een egale en jonger uitziende huid met zichtbare resultaten binnen 1 week!

Waarom Ví Peel?
Ví Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. Ví Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. Ví Peel is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van elke huid en elk huidprobleem. De bijzondere samenstelling van effectieve bestanddelen helpen de huidconditie gezond te houden.

Voor een geheel vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op.

 Sublime Skin      [ comfort zone ]

SUBLIME SKIN SERUM IN DE GLOSS

Blogger Jennifer Holtslag is voor het tijdschrift Gloss op zoek gegaan naar de laatste trends. Wij zijn er trots op dat ons sublime skin anti-aging serum hier deel van mag uitmaken!

 OXYGENETICS BREATHABLE  FOUNDATION
 


 

                                                           Beschikbaar in 13 kleurcorrigerende tinten

Wat maakt zuurstofdoorlatende Foundation zo uniek:
1. Het exclusieve gepatenteerde CERAVITEA zorgt voor een constante toevoer van zuurstof waardoor de productie van collageen en elastine in de huidcellen wordt versneld.
2. Het is de enige foundation waarbij de essentiële zuurstof in de huid kan doordringen- de huid wordt als het ware getraind.
3. Er wordt gebruik gemaakt van kalmerende, herstellende Aloë Vera i.p.v. water. Dit draagt bij aan de vernieuwing van het huidoppervlak door dode huidcellen te verwijderen.
4. Fysische UVA/UVB (SPF 25) zonnebescherming helpt de huid te beschermen zonder de irritaties die worden veroorzaakt door de niet-ademende chemische zonnebeschermingsprodukten die vaak worden gebruikt. 
5. De toename in de aanmaak van huidcellen en in huidvernieuwing helpt om rimpels, fijne lijntjes en vlekjes te verminderen.
6. Het is direct te gebruiken na de behandeling en kalmeert en camoufleert de huid.
7. Het geeft niet af en is waterproof, geeft niet af op kleding, blijft zitten, ook in het water.

Innovatieve zuurstofdoorlatende Foundations die werken als een ademende 2de huid. 
Het is meer dan een volledig dekkende foundation; Breathable Foundation werkt kalmerend en stimuleert de groei van cellen. Oxygenetix Breathable Foundation is een innovatieve foundation op basis van Gel, die werken als een ademende tweede huid.

Breathable Foundations zijn speciaal ontworpen voor het bedekken en behandelen van een enorme diversiteit aan huidproblemen: huidbeschadiging, verwondingen, uitslag, droge, gebarsten huid, littekens door acne, rosacea, eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Daarnaast ontwikkeld voor de toepassing door artsen direct na cosmetische behandelingen. Namelijk, op het gebied van wondmanagement gaat Breathable Foundation het vormen van littekenweefsel tegen, bedekt het littekens die het gevolg zijn van een ingreep, bijdraagt aan hun genezing, ze vermindert – of zelfs laat verdwijnen en het ziet er uit alsof de patiënt helemaal niets op heeft. Het is letterlijk het effect van een tweede huid. 

Dit moet u ook nog weten over Oxygenetix Breathable Foundation
- Niet-comedogeen (poriën raken niet verstopt)
- Vrij van olie
- Niet geparfumeerd
- Gecertificeerde biologisch ingrediënten
- Bevat SPF 25 (voor UVA/UVB zonnebescherming)
- Droogt niet uit – zelfs na agressievere huidvernieuwingsbehandelingen
- Hypoallergeen (minder allergische reacties dan met andere cosmetische producten)
- Zeer geschikt voor de gevoelige huid (Irriteert de gevoelige huid niet na cosmetische ingrepen of huidaandoeningen zoals acne, rosacea, psoriases en eczeem)
- Beschikbaar in 13 kleurcorrigerende tinten

Veilig om direct te gebruiken na:
Fractional Laser, Laser, I.P.L, Cosmetische Chirurgie, Cosmetische Injecties, Chemische Peelings, Microdermabrasie, Microneedling. 


 


 

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESINCARE.N
L