Oogleden verstrakking

Oogleden verstrakking               

EEN SRALENDE FRISSE BLIK
De Harmony XL ooglid verstrakking behandeling van Shine SkinCare zorgt ervoor dat u een frisse en stralende blik in uw ogen (terug)krijgt. Heeft u last van huidplooien op uw bovenste oogleden? Of van een verslapte en rimpelige huid op uw onderste oogleden? Shine SkinCare behandelt uw oogleden zonder dat er een mes aan te pas komt en zo bent u ervan verzekert dat u er geen littekens, onnatuurlijke ‘look’ of slechte genezing aan overhoudt. 


DE BEHANDELING

Door het aanbrengen van duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid met de fractional erbium laser(Pixel Perfect), terwijl de huid om de perforaties heen in tact wordt gelaten. Dit proces van collageen stimulatie met behulp van microperforaties waarbij het omliggend weefsel onbeschadigd blijft, zorgt voor een snelle huidvernieuwing. Dit in tegenstelling tot de traditionele, agressievere laserbehandelingen met lange hersteltijd en bijwerkingen warmen we de huid zó sterk op, dat ze krimpt en extra veel collageen en elastine aanmaakt. Zo krijgt ze haar natuurlijke spanning terug.

De gebruikte apparatuur is CE- en *FDA-gekeurd. Omdat de Laser specialist niet hoeft te snijden, is er ook geen risico op infecties en slechte genezingen (wild vlees, keloïde, etc.) U voelt vrijwel niets van deze exclusieve behandeling. In sommige gevallen smeren we uw oogleden in met een verdovende gel. U voelt dan vrijwel niets van deze exclusieve behandeling.

IS DEZE BEHANDELING IETS VOOR U?
Omdat deze techniek geen littekens nalaat is ze voor de meeste mensen geschikt. Of u nu kleine fijne rimpels heeft of een verouderde en/of door de zon beschadigde huid. Oogleden waaronder zich vergrote vetcellen bevinden, kunnen het beste operatief worden behandeld. Ook bovenste oogleden die te ver overhangen kunt u het beste laten behandelen door middel van een operatie. Onze specialist stelt altijd een juiste diagnose en verwijst u eventueel naar plastisch chirurg of oogarts

AANTAL BEHANDELINGEN
Over het algemeen volstaan 3 tot 4 behandelingen met een tussenperiode van 3 tot 4 weken.

NA DE BEHANDELING VOOR HET VERTRAKKEN VAN DE OOGLEDEN
De huid van de oogleden worden rood en voelen wat geprikkeld en extreem warm aan. Dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. In sommige gevallen ontstaat er een zwelling (oedeem), maar ook dit zal na een paar uur wegtrekken. U kunt dat perfect behandelen met koude kompressen met water van 4 tot 6 °C. Na een paar dagen is de huid zeer droog en kunt u ze hydrateren. Wij raden u de crèmes aan die voor u het meest geschikt zijn.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL


*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.