Tanden bleken

Stralend witte tanden in 30 minuten met een pijnloze behandeling op basis van natriumcarbonaat en MegaWhite LaserLicht, veilig, geheel pijnloos en zichtbaar resultaat tot wel 7 tinten lichter (afhankelijk van de staat van uw gebit). De behandeling van tanden witten (tanden bleken) is zónder peroxide! De veiligste manier om uw tanden stralend wit te maken!
 

Voor het bleken van uw tanden wordt gebruik gemaakt van de natriumcarbonaat en MegaWhite LaserLicht. De Laser activeert een non-peroxide middel, waarmee uw tanden binnen 30 minuten (afhankelijk van de staat van je gebit) tot wel 7 tinten lichter worden!
Deze express teeth whitening treatment is bovendien veilig en geheel pijnloos!
 

"95% van onze klanten zijn tevreden over het resultaat van de behandeling"
 

HOE WERKT HET TANDEN WITTEN / BLEKEN?
Het voorgevulde bitje bevat een ingrediënt genaamd natriumbicarbonaat, het belangrijkste middel dat ervoor zorgt dat de tanden gereinigd en gebleekt worden. Dit middel dringt tot diep door in de poriën van de tanden (genaamd dentine) en verwijdert de moleculen waardoor de tanden verkleurd ogen.

Wanneer het laserlicht eenmaal gericht is op het bitje wordt de formule actief en komt er zuurstof vrij. Deze zuurstof creëert druk, die richting de verkleuringen van de tanden wordt geduwd. Een katalysator activator genaamd foto initiator wordt ook toegevoegd, waardoor de zuurstof zo snel mogelijk vrijkomt.

De zuurstof- en reinigingsmiddelen gecombineerd met de hoge intensiteit van het laserlicht verandert het oppervlak van de tanden van een bruin/gelige kleur in een witte kleur, zónder enige schade of verandering aan te brengen aan de structuur van het tandglazuur.

        

HOE LANG DUURT DE BEHANDELING VAN TANDEN WITTEN / BLEKEN?
De MegaWhite Laser behandeling duurt 30 minuten, naargelang de staat van uw gebit.
Deze behandeling kan direct na de eerste behandeling herhaald worden voor nóg wittere tanden.

MAG JE ETEN EN DRINKEN NA DE BEHANDELING?
Wij adviseren u 30 minuten ná de behandeling pas weer te eten of drinken. De poriën van uw tanden staan nog steeds open, vermijd daarom ook donker gekleurd voedsel of dranken bijvoorbeeld: koffie, thee, rode wijn en voedingsmiddelen met kleurstoffen in de 24 uur na uw behandeling.
Ook roken binnen 24 uur na de behandeling wordt afgeraden 

KUN JE MET VULLINGEN, VENEERS OF KUNSTTANDEN GEBRUIK MAKEN VAN ONZE BEHANDELING?
Ja dat kan maar geheel natuurlijke tanden zullen het meeste profijt hebben van de MegaWhite Laserbehandelingen. Daarnaast kunnen kunsttanden, kronen, facings of porselein, composiet of andere vulmaterialen volledig terugkeren naar de originele kleur.
Het is volkomen veilig om een gebit met vulmaterialen te behandelen.

MegaWhite Express Teeth Whitening is veilig, snel en effectief, geheel pijnloos en geeft gegarandeerd resultaat tot wel 7 tinten lichter!

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. U krijgt een eerlijk advies en er word vooraf gekeken naar welk resultaat reëel is, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard krijgt u duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna. 

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de MegaWhite Laser behandeling voor tanden witten / bleken.


Shine SkinCare zal aangeven of de behandeling aan uw verwachtingen kan voldoen.
Er worden foto's gemaakt voor uw persoonlijke dossier en indien gewenst zullen we u de voor- & na foto's toesturen.

Kom dus vrijblijvend een kijkje nemen, wij nemen de tijd voor u!

Geniet van uw stralend witte lach! 

WILT U VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE

OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL