Een mooie en gezonde huid, een leven lang! Een huid die zorgvuldig onderhouden is door het consequente gebruik van peelings en bijbehorende huidverzorgingsproducten blijft er langdurig jeugdig, stralend en gezond uitzien.

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

 

Ví Peel peeling

Alle Ví Peel biedt een veilige en efficiënte aanpak voor een egale en jonger uitziende huid met zichtbare resultaten binnen 1 week!

 

 

WAAROM VÍ PEEL? 
VÍ Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. VÍ Peel bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen. VÍ Peel is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van elke huid en elk huidprobleem. De bijzondere samenstelling van effectieve bestanddelen helpen de huidconditie gezond te houden. 

In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings biedt VÍ Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt! Iedere behandeling bevat een speciaal samengestelde post-peel-kit, essentieel voor het verbeteren van de huidtextuur met spraakmakende resultaten. 

HOE WERKT VÍ PEEL?
De huid wordt eerst goed gereinigd en voorbereidt. Daarna wordt de VÍ Peel laag voor laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.        

INDICATIES
Anti-aging - VÍ Peel en VÍ Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peel helpt lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.
Acné en onzuiverheden - VÍ Peel PURIFY werkt heel gericht op acne en onzuiverheden. Het zuivert de poriën, regenereert en beschermt de huid.
Hyperpigmentatie - VÍ Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.
Gevoelige huid - VÍ Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis. 

   

VOORDELEN
Comfort - de synergetische mix van ingrediënten zorgen ervoor dat de peeling nagenoeg pijnloos aanvoelt. 
Gemak - een behandeling duurt ongeveer 20 minuten, na de peel behandeling kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
Minimale hersteltijd - binnen 1 week bereik je spraakmakende resultaten; een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
Geschikt voor alle huidtypen - de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid (Fitzpatrick I-VI).

 

Synergetische mix van actieve ingrediënten voor: 

WILT U VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

 Bel nu           
 INFO@SHINESKINCARE.NL