VOLUME RADIESSE

Een jeugdig gezicht wordt gekenmerkt door een mooie gezonde huid zonder rimpels en mooi volume. Dit kan worden bereikt met de unieke filler Volume RADIESSE ®, die naast het direct corrigeren van rimpels ook de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert voor een zeer effectief en natuurlijk ogend volume herstel.

RADIESSE® bestaat uit 2 delen: fijne calcium microsferen in een elastische gel-matrix. Dankzij de elastische gel-matrix is het effect van deze filler direct zichtbaar. De fijne calcium microsferen zorgen daarnaast voor de stimulatie van lichaamseigen collageenvorming voor een langdurig volumeherstel. De gel en de microsferen worden in de loop van de tijd volledig door het lichaam afgebroken. Het effect is bij de meeste patienten een jaar of langer zichtbaar.

VOLUME RADIESSE ®, DE BEHANDELING MET DUBBEL EFFECT

Ook RADIESSE® heeft een bewezen effectiviteit en een sterk veiligheidsprofiel. Uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken hebben de effectiviteit en verdraagzaamheid bewezen. Volume RADIESSE ® behoort wereldwijd tot de top 3 van meest gebruikte fillers.

WERKWIJZE
Volume RADIESSE ® filler wordt middels een fijne naald ingespoten en zorgt voor herstel van volume precies op die plekken waar het verloren is gegaan. Uw diepe rimpels worden zachter, volumeverlies in de wangen wordt hersteld en weggezakte jukbeenderen krijgen weer meer vorm. Uw natuurlijke gezichtscontouren komen terug.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Radiesse behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal aangeven of de Radiesse behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL