">

Onze visie 

Elke vrouw en man heeft haar of zijn eigen schoonheid, iedereen is uniek en mooi!
Shine SkinCare streeft ernaar voor iedereen dát mooie en persoonlijke naar voren te laten komen, zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid telt!

 

Schoonheid is niet een perfect, strak, glad en rimpelloos uiterlijk, Shine SkinCare ziet een goede en positieve uitstraling juist als de basis van schoonheid. 

Wat bepaalt die goede uitstraling? Jeugdigheid, een frisse blik, blijdschap, alertheid, de juiste verhoudingen of volume? Natuurlijke schoonheid ontstaat het beste bij goede huidverzorging, goede ontspanning en je innerlijke rust. Onze visie op schoonheid is dat we de huid kunnen verbeteren en verjongen tot een stralend uiterlijk. 

Onze visie is dat we de beste resltutaten kunnen behalen

Om schoonheid volledig tot zijn recht te laten komen streven we ernaar alleen het allerbeste te kunnen bieden! Schoonheid is een idee of gevoel van aangenaam uiterlijk of innerlijk,  ofwel de uitstraling van een persoon. In onze samenleving wordt schoonheid vooral beschouwd als fysieke aantrekkelijkheid. Bij de eerste ontmoeting wordt een mens meestal aangesproken op zijn/haar fysieke verschijning. Een mooie verschijning  wordt ook genoemd als men mooi verzorgd is en daardoor een mooie uitstraling heeft.  

We geven u graag een op uw huid afgestemd advies, zodat u de behandeling krijgt die perfect bij u past. Iedere behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en wat uw huid nodig heeft. Shine SkinCare levert kwaliteit en we streven naar een maximaal resultaat!

We investeren voortdurend in de meest geavanceerde apparatuur. Bovendien blijven we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de techniek, omdat nieuwe technologie mogelijkheden biedt voor nieuwe en de beste behandelingen.

Omdat we streven naar het beste voor u doen we onze uiterste best een zo breed- en vooral goed mogelijk scala van behandelingen aan te bieden. 

Shine SkinCare voert Laser Lichtbehandelingen uit met de Harmony XL met *FDA- Keurmerk van AlmaLasers, 's werelds meest geavanceerde en innovatieve Laser platform voor huidverbeteringen en huidaandoeningen. Ook de *Accent®XL van AlmaLasers, een uniek multifunctioneel, op Radio Frequency (RF) gebaseerd systeem. 
Het hoogwaardige huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] is in 1993 ontstaan door een multicultureel team van dermatologen, cosmetica en spa proffesionals in het laboratorium van Davines en heeft inmiddels vele Awards in ontvangst mogen nemen.

Iedereen is anders, een andere huid, ieder heeft zijn/haar klacht, aandoening of wens daarom vinden we het belangrijk te luisteren naar wat úw wensen zijn en bespreken dan ook samen wat we voor u kunnen betekenen en welke behandeling het beste voor u is waarbij we het beste resultaat behalen.

Er zijn geen wachttijden bij Shine SkinCare, we nemen namelijk alle tijd voor u, daarom behandelen we alleen volgens afspraak. U kunt uitstekend parkeren en genieten van een rustige omgeving. Úw tevredenheid, persoonlijk advies, veiligheid en resultaat is waar Shine SkinCare voor staat, graag ontvangen we u de volgende keer weer!

Shine SkineCare hanteert eerlijke behandelprijzen.  

   HET ADRES VOOR U!    

ÚW TEVREDENHEID EN RESULTAAT IS WAAR SHINE SKINCARE VOOR STAAT!

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.